IVF-Infertility.com home

On Lupron AF has not arrived!

Discussion forum for those particularly interested in IVF and embryo transfer including frozen embryo transfer.

On Lupron AF has not arrived!

Postby sdikeman » Tue Aug 23, 2005 1:09 pm

This is my 13th day of Lupron. I started with BCP, then Lupron. I go to docotrs office tomorrow even if I don't get AF. Does anyone know what could have caused no AF and what that might mean for the IVF progression? Any info might help. Thanks! :?:
Sabrina
sdikeman
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Tue Aug 23, 2005 1:01 pm
Location: Salem, Oregon

Postby chitra » Tue Aug 23, 2005 5:01 pm

Hi my first cycle , I also was on lupron for 10days before starting the stimm drugs. I did not get my period. my dr said that it was ok. I got it after i started me stimm meds. My dr said it was ok too. so it depends on what ur dr thinks. hope this helps!

post in General forum. most of the activity happens there.
Chitra
chitra
Member
 
Posts: 67
Joined: Sun Apr 10, 2005 3:44 am

Postby Sand » Tue Aug 23, 2005 8:27 pm

Hi there Sabrina - Welcome to the Site

Hope your AF starts for you soon. Sometimes all these medications mess our cycles up... and the more we worry, the longer it holds off. Hope it starts for you soon.

Good luck with your tmt.

Sandra x
Me 41 yrs old - dh 49 yrs old. ttc 110 yrs.
1st cycle (ICSI)....Mar 04 -ve.
2nd cycle (ICSI)....Aug 04 -ve.
3rd cycle FET........May 05 -ve.
4th cycle (ICSI) ... Feb 06 -ve
5th cycle FET ..... Feb/Mar 11
Sand
Board Veteran
 
Posts: 3364
Joined: Sun Mar 14, 2004 11:35 am
Location: Lancs, England


Return to In Vitro Fertilization (IVF)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests